Toch nog een laatste berichtje voor vertrek
Door: Patricia
Blijf op de hoogte en volg Patricia
04 Januari 2010 | Nederland, Utrecht
Ten eerste hartelijk bedankt voor alle lieve mailtjes, sms-jes, telefoontjes, kaartjes, reacties en live gelukswensen. Het doet me echt goed te merken dat er zoveel mensen achter me staan en met me meeleven.
Ook heb ik gemerkt dat er mensen zijn die wat zouden willen bijdragen. Echt super! Ik wil mezelf niet laten sponsoren, maar als je iets wil bijdragen aan HRC kan dat uiteraard! Je kan geld overmaken op rekeningnummer: 1392.61.745, t.n.v. Stichting de Blije Kei, te Linschoten. Voor meer informatie zie de website: www.happyrockcenter.com.
Over een paar uurtjes vertrekken we richting vliegveld, en dan zal ik afscheid moeten nemen van Harmen...
Gelukkig voel ik me helemaal welkom in Mombasa. Nel mailde me dat m'n bed al is opgemaakt en de klamboe al gespannen. Verder heeft ze de kinderen van het weeshuis al voorbereid op mijn komst en verteld dat ik ze 'goed van binnen zal begrijpen'.
Zelf kwam ik net superleuke dierenvingerpoppetjes tegen, die ik meteen heb gekocht. Heel erg leuk en wie weet waar ze nog voor van pas komen!
Mijn tas is gepakt, mijn kamer leeggeruimd... Nu nog even goed schoonmaken en dan ben ik er helemaal klaar voor.
Op naar Afrika!!
04 Januari 2010 - 10:12
Gerdien:
... deze heb ik snel gelezen...
ik was zeer benieuwd naar je zijn op dit moment; ik denk aan je!!!
sterkte en heel veel liefs, je schoonzussie (nja, officieel nog niet helemaal : -D) -
04 Januari 2010 - 17:59
Sharon:
Hoi Patricia,
Waarschijnlijk zit je op dit moment hoog in de lucht terwijl wij genieten van de sneeuw ;) Ik wil je heel veel succes wensen met wat je gaat doet. Echt super dat je deze kans nog pakt voordat je 'gebonden' bent ;) Geniet ervan!!
xx Sharon (vraag maar aan Harmen wie dat is, iets over negerzoenen :p) -
05 Januari 2010 - 20:46
Nynke:
Cooowwwl! Veel succes daar! -
05 Januari 2010 - 20:46
Nynke:
Cooowwwl! Veel succes daar!